Læs og lyt bøger i toget med DSB Plus

Velkommen til bogreolen i DSB Plus

Her har du mulighed for at vælge én gratis bog til download som e-bog eller lydbog. Vi udskifter bøgerne hver måned med nye spændende titler. 

November måneds bøger - hent din bog senest 30. november

Læs Syndefaldet i Wilmslow af David Lagercrantz med DSB Plus i november

Syndefaldet i Wilmslow

England 1954. Jagten på homoseksuelle hærger landet. Ingen bliver derfor overrasket, da en dømt homoseksuel i Wilmslow, en matematiker ved navn Alan Turing, bliver fundet død i sit hjem. Man antager, at han ikke har kunnet leve med skammen. Men den unge kriminal¬assistent Leonard Corell aner et større drama.

 

Læs Læseren i morgentoget af Jean-Paul Didierlaurent med DSB Plus i november

Læseren i morgentoget

Guylain Vignolles er en af verdens stille eksistenser. Han lever af det, han hader mest af alt, nemlig at makulere bøger. Af og til redder han enkelte sider ud af den store makuleringsmaskine. Disse sider læser han op med høj og klar røst hver morgen i toget kl. 06:27. Han bliver hurtigt et fænomen, og folk lytter til ham.

 

Læs Under huden af Belinda Bauer med DSB Plus i november

Under huden

“De døde kan ikke tale til os”, havde professor Madoc sagt. Men det var løgn. Det lig, Patrick Fort undersøger på anatomiholdet, prøver at fortælle ham alle mulige ting. Livet byder i forvejen på rigeligt med udfordringer for Patrick – det er sin sag at være anatomistuderende med Aspergers syndrom.