Bøger til togrejsen

- opret gratis DSB Plus profil og få adgang til månedens e- eller lydbøger

Læs og lyt bøger i toget med DSB Plus

Når du rejser med DSB, kan du for alvor læne dig tilbage og nyde turen. Her slipper du nemlig blandt andet for lange motorvejskøer og byens tætte trafik, og samtidig kan du opleve den smukke danske natur lige uden for dit vindue. Med DSB Plus kan du gøre rejsetid til læse- og lyttetid. Her har du nemlig mulighed for at vælge én gratis bog til download som e-bog eller lydbog, og du vil med stor sandsynlighed synes, at togturen er ovre alt for hurtig.

Nye bøger hver måned

Vi udskifter eksempelvis bøgerne hver måned med nye spændende titler, så du altid kan finde de mest spændende, interessante og sjove bøger i vores bogreol. Uanset om du er til kærlige komedier eller sørgmodige skæbnehistorier, kan du altid være sikker på, at vores priser ikke får dig til at gyse. Det er nemlig ganske gratis at oprette en DSB Plus profil, og du får adgang til vores mange fordele og rabatter med det samme.

Vælg mellem e-bog eller lydbog

Du bestemmer naturligvis selv, om du vil lytte eller læse til en af de fantastiske fortællinger. Vi tilbyder nemlig både lyd- og e-bøger, og du har derfor mange muligheder for at nyde en god historie i toget med DSB. God læselyst!

En bog til enhver togtur

Vi kører dig nemlig på arbejde, weekendtur et andet sted i landet og i lufthavnen, når du skal på udlandsrejse – og hver gang starter den gode tur allerede i toget med DSB. Vores bogreol præsenterer nemlig medrivende fortællinger, der kan gøre turen til din destination endnu bedre. Når du vil læse en af vores mange lyd- og e-bøger kan du med fordel hente Politiken Books app’en i App Store eller Google Play. Herfra er det nemlig at tilgå dit bibliotek med downloadede bøger. Vælger du en bog, tilføjes den til dit Politiken Books-bibliotek, og den kan naturligvis læses fra både mobil, tablet eller pc.

Meget mere med DSB Plus

Hvis du er vild med gode fortællinger, kan du med en DSB Plus profil med fordel gøre brug af vores mange underholdende tilbud. Foruden vores populære udvalg af bøger kan du eksempelvis også opleve kunst og underholdning på de helt store scener. Vi tilbyder nemlig tilbud på teaterbilletter hos et udvalg af landets førende teatre.