Underholdning til togturen

- opret en gratis profil og få adgang til artikler

Underholdning i toget

Med DSB Plus er du godt underholdt på rejsen med artikler fra dine yndlingsmagasiner til enhver rejse.

Underholdning i toget med DSB Plus

At rejse med DSB er noget, de fleste danskere kender til. Vi sørger nemlig eksempelvis for, at du kommer på arbejde om mandagen, tøsetur med veninderne i weekenden og familierejse i ferien. DSB er for alle, og vi er stolte af at køre jer rundt i hele landet. Billige togbilletter, tog til tiden, behagelige sæder og masser af benplads er bare nogle af de ting, der kendetegner at rejse med os, men som DSB Plus medlem kan du faktisk gøre turen endnu mere underholdende.

Som kunde hos DSB tilbyder vi nemlig et stort udvalg af artikler fra dine yndlingsmagasiner til enhver rejse. Herved bliver køretid hurtigt til læsetid, der sikkert vil give følelsen af, at togturen var alt for kort. Hvis mad og mode er lige noget for dig, kan du med fordel tage et kig i et af vores mange anerkendte magasiner. Du kan endda gemme dine artikler, og læse dem lige når det passer dig, hvis turen viste sig ikke at være lang nok til at nå at læse det hele.

Altid adgang til et stort udvalg af artikler i magasiner og ugeblade

Underholdning har mange forskellige lyde, stemninger og former – heldigvis. Det er nemlig med til at gøre det til noget helt specielt, og vores udvalg af magasiner og ugeblade gør, at der med stor sandsynlighed noget, der falder i din underholdningssmag.