Underholdning til togturen

- opret en gratis profil og få adgang til artikler, bøger og musik

Underholdning i toget med DSB Plus

At rejse med DSB er noget, de fleste danskere kender til. Vi sørger nemlig eksempelvis for, at du kommer på arbejde om mandagen, tøsetur med veninderne i weekenden og familierejse i ferien. DSB er for alle, og vi er stolte af at køre jer rundt i hele landet. Billige togbilletter, tog til tiden, behagelige sæder og masser af benplads er bare nogle af de ting, der kendetegner at rejse med os, men som DSB Plus medlem kan du faktisk gøre turen endnu mere underholdende.

Som kunde hos DSB tilbyder vi nemlig et stort udvalg af bøger, artikler fra dine yndlingsmagasiner og musik til enhver rejse. Herved bliver køretid hurtigt til læse- eller lyttetid, der sikkert vil give følelsen af, at togturen var alt for kort. Hvis mad og mode er lige noget for dig, kan du med fordel tage et kig i et af vores mange anerkendte magasiner. Du kan endda gemme dine artikler, og læse dem lige når det passer dig, hvis turen viste sig ikke at være lang nok til at nå at læse det hele.

Du kan også lukke øjnene, læne dig tilbage og nyde din favoritmusik med vores unikke playlister. Vi skræddersyr lister til dig, der passer en enhver rejsesituation, og hver måned præsenterer vi dig for en aktuel artist. Hvis du også vil have underholdning, mens du er på farten, kan med fordel tilmelde dig som DSB Plus medlem allerede i dag ved at klikke her.

Altid adgang til et stort udvalg af artikler i magasiner og ugeblade og musik

Underholdning har mange forskellige lyde, stemninger og former – heldigvis. Det er nemlig med til at gøre det til noget helt specielt, og vores store udvalg af magasiner, ugeblade, musik og bøger gør, at der med stor sandsynlighed noget, der falder i din underholdningssmag.

Vi har eksempelvis også en attraktiv bogreol, der indeholder nogle af de største og bedste fortællinger. Når du logger ind på din profil får du adgang til medrivende, interessante og sjove bøger, der for en stund nok vil få dig til at sidde helt ude på sædekanten. Vi udskifter naturligvis bøgerne hver måned, så du altid kan finde nye spændende titler.

Hvis du ikke kan få nok af underholdning, kan du som DSB Plus medlem blandt andet også få mange andre fordele og rabatter. Vi inviterer dig eksempelvis også til forpremiere til årets helt store film. Tag med DSB i biografen og se de nyeste film før alle – du får naturligvis billetten til en særlig god pris.