Rabat på Wallmans

- opret gratis DSB Plus profil og få 25% rabat

Oplevelsen du ikke må gå glip af

Med DSB Plus kan du lige nu få op til 47% rabat på kategori B billetter til Wallmans Dinnerparty udvalgte dage i September. Kan du ikke disse dage, så sørg ej. Med DSB Plus får du 25% rabat på kategori B billetter alle spilledage frem til den 2. november 2019.

Invitér dine venner, familie eller kolleger i Wallmans og få en fantastisk aften med lækker middag og storslået underholdning.
Det hele foregår i Cirkusbygningen, som kun er fem minutter fra Københavns Hovedbanegård.

Topunderholdning og lækker middag

Du kan bl.a. glæde dig til crazy comedy, artister på live-instrumenter og medleys med Eurythmics’ og Queens allerstørste hits. Læs mere her 

I Wallmans får du serveret en 4-retters middag af allerhøjeste kvalitet, mens du bliver underholdt i alle ender og kanter af den store Cirkussal.

Tag toget til Københavns Hovedbanegård

Tag med toget til Københavns Hovedbanegård eller Vesterport Station, så er I kun fem minutters gang fra Cirkusbygningen.
Med toget starter turen allerede, når I tager hjemmefra. I skal ikke lede efter eller betale for parkering og alle kan nyde et par glas vin til showet.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger.

Du kan se priser og salsplan her