M/S Museet for Søfart

- opret en gratis profil og få 20% rabat på entréen

DSB Plus rabatten ikke kan kombineres med regeringens sommerpakke, hvor museer tilbyder 50% på entré.

 

M/S Museet for Søfart i Helsingør

Hos DSB er vi stolte af at tage hele familien på skønne rejser rundt i hele landet. Selvom vi nok mest er kendt for vores billige billetpriser, behagelige sæder og masser af benplads, er eksempelvis rabatter på museumsbesøg efterhånden også blevet en del af vores imponerende sortiment. Som DSB Plus medlem kan du nemlig spare 20% på entréen til M/S Museet for Søfart, og så er der endda kun 10 minutters gang fra Helsingør Station.

DSB er mere end gode ture til lands. Med store besparelser på indgangen til M/S Museet for Søfart får du attraktioner til vands for både store og små. I otte forskellige temaudstillinger får du fortællingen om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer, ligesom du kan opleve museets imponerende maritime samling. Og det går ikke stille for sig. Der indgår nemlig blandt andet store filmprojektioner og stemningsfulde lydbilleder, så du altid for den fulde oplevelse.

Der venter en helt anderledes museumsoplevelse på M/S Museet for Søfart, som The New York Times har på listen over ”places to go”. Derudover er museet, som ligger ved Kronborg Slot, tegnet af det verdensberømte danske arkitektfirma BIG og bygget rundt om slottets gamle tørdok. Kom sikkert i havn, og planlæg din tur med tog til Helsingør.

M/S Museet for Søfart – få rabat på entréen med DSB Plus

På det prisvindende museum finder du flere faste udstillinger om eksempelvis sømænd, navigation og tiden under verdenskrigene, ligesom der periodevist er eksklusive fremstillinger af andre havets hemmelighedsfulde historier. For familiens yngste venter der også masser af spændende oplevelser. De kan eksempelvis stå ansigt til ansigt med en torpedo, blive tatoveret efter gamle sømandstatoveringer eller se verdens største model af et containerskib.

Trænger I til en pause fra havet, kan museumscaféen friste med både vådt og tørt. I sommerhalvåret forvandles den udendørs dok til en slags underjordisk terrasse, og som gæst mærker man næsten havets vingesus. Uanset om bare ønsker at stille den lille sult eller mere har trang til tang, finder du det hele i det velsmagende menukort.

Når du viser dit fordelskort, sparer du 20% på entréen. Husk blot at fremvise dit Fordelskort på sms, når du køber din billet. Børn under 18 år har gratis adgang. 

Se her, hvad du kan opleve på Museet for Søfart i december.

Vis dit fordelskort og spar 20%

Børn under 18 år har gratis adgang. Voksne sparer 20% på entréen.

Husk blot at fremvise dit Fordelskort på sms, når du køber din billet.