Disney On Ice

- opret en gratis profil og få adgang til rabat og konkurrence

The Wonderful World of Disney On Ice

I februar 2019 er det verdensberømte Disney On Ice tilbage i Danmark med det helt nye show, ”The Wonderful World of Disney On Ice”. 

Dine DSB Plus fordele

Showet er for både børn og voksne, og som DSB Plus-medlem kan du tage hele familien med på en uforglemmelig tur til Aarhus, Odense og København. Du får 15% rabat på dine billetter til Disney on Ice.

Om showet

”The Wonderful World of Disney On Ice” er et helt nyt show, hvor I kommer med langt ind i den magiske Disney-verden, sammen med nogle af verdens dygtigste skøjteløbere. I showet tager Mickey, Minnie, Anders og Fedtmule en tur ned ad memory lane i et festfyrværkeri af magi og sjov for hele familien.

Dory fra Disney•Pixars Find Dory er tilbage med sine venner, mens Anna, Elsa og Olaf fra Frost rejser til Arendals vinterlandskab. Snehvide og de syv dværge lærer, at man kan klare alt med hjælp fra sine venner, mens Buzz og Woody får dig til at springe op fra sæderne i et forrygende show; Simba, Timon and Pumba vandrer over savannen og Jasmin, Aladdin og Genie viser, at venskaber gør dig frygtløs.

Kort sagt: Alle dine yndlings-Disneyfigurer og -prinsesser er klar på isen, i et enestående show med lys, lyd og kostumer i verdensklasse – og naturligvis både dansk tale og sang.

Vind VIP-billetter - Slædetur på isen eller Meet & Greet

Med DSB Plus har du mulighed for at deltage i konkurrencen om VIP-billetter, hvor et barn kommer med ud på isen, og billetter hvor der er mulighed for at møde Disney-figurerne. Du skal været logget ind og have en opdateret profil for at deltage.