BonBon-Land med 30% rabat

- BonBon-Land er lukket for sæsonen

BonBon-Land – 30% rabat med DSB Plus

Med DSB starter den gode tur allerede i toget. Her er behagelige sæder og masser af benplads nemlig bare nogle af de skønne faciliteter, der gør det særlig attraktivt at rejse med os.

Som DSB Plus medlem får du meget mere end hyggelige togture. Når du logger ind på din profil, kan du eksempelvis få rabat på billetten til BonBon-Land. BonBon-Land byder på masser af forlystelser til både børn og voksne i alle aldre, og når billetten først er betalt, er alle seværdigheder gratis. Parken er kendt for sine grinagtige begivenheder, hvor nok Den Skøre Skildpadde, Svend Svingarm og Henry Hundeprut er blandt de mest besøgte.

Børn under 90 cm kommer gratis ind i BonBon-Land. Forlystelsesparken er nemlig vild med at give børn gode oplevelser – og det er vi faktisk også hos DSB. Vidste du eksempelvis, at en betalende voksen kan have op til to børn med under 12 år gratis med på sin billet, eller at et barn – som rejser på børnebillet – må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen? Du kan læse meget mere om de forskellige regler med rejsende børn ved at klikke her.

Altid rabat på billetter til hele familiens forlystelsespark

Når du vil gøre turen til BonBon-Land nemmere, kan du med fordel rejse med DSB. Du kan nemlig tage toget til Holme Olstrup Station, som ligger 15 minutters gang fra forlystelsesparken, og så slipper du blandt andet for lange bilkøer og utålmodige børn på bagsædet.

Parken er en fantastisk sommerattraktion for ferieglade børn og voksne, men også om foråret er BonBon-land noget helt specielt, og der er mindre kø ved forlyselserne.

Med DSB Plus er ”weee” ikke kun noget, du brøler rundt i de vilde rutsjebaner. Vores priser er nemlig også noget, der er værd at juble af, og hvis du samtidig husker at få stemplet din billet den dag, du besøger parken, kan du endda komme igen næste åbningsdag for 0 kr. Opret dig som DSB Plus medlem ganske gratis, så får du altid 30% rabat på den aktuelle dagspris. Vi gør opmærksom på, at rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter – heller ikke BonBon-Lands onlinerabat. Rabatten gælder kun på køb af billetter online, og så gælder tilbuddet op til fem personer.

Nyhed 2018 - Den Hemmelige Verden

I år har BonBon-Land fået en unik nyhed, nemlig ”Den Hemmelige Verden” der er en interaktiv virtual reality oplevelse hvor du suser af sted i Rutsjebanen og oplever Den Hemmelige Verden under Viktor Vandorms sø. Du skal være min. 120 cm for at prøve VR-turen.