Læs og lyt bøger i toget med DSB Plus

Velkommen til bogreolen i DSB Plus

Her har du mulighed for at vælge én gratis bog til download som e-bog eller lydbog. Vi udskifter bøgerne hver måned med nye spændende titler. 

September måneds bøger - hent din bog senest 30. september

Hvor intet bryder vinden

Syv danske kunstnere og forskere får et arbejdsophold af en gådefuld velgører på den ubeboede ø, Stormø. Det overrasker dem at blive indlogeret i et glashus uden kontakt til omverdenen og uden mulighed for at komme væk. Stemningen bliver hurtigt anspændt, og da en af dem forsvinder i skoven, og en anden falder i døden, indser resten, at noget er helt galt.

 

VIP-rummet

Teddy er netop løsladt efter otte års fængsel. Pga. en gæld slår han til, da han får et usædvanligt jobtilbud. Emelie Jansson er advokatfuldmægtig. Hun er ambitiøs og siger ja, da hendes chef giver hende en særpræget opgave: Sammen med Teddy skal hun undersøge den formodede kidnapning af sønnen til en af firmaets rigeste klienter.

 

Ude af drift

Den charmerende og skæve Claire tager en pause fra arbejdslivet for at finde sig selv. Det viser sig imidlertid, at det ikke er så let endda, for kærestens lægekarriere topper, vennerne slår sig ned og planlægger at få børn … og hvem er man i øvrigt, når man hverken har børn eller job. Tåkrummende morsom.