Tag til forpremiere

- opret gratis DSB Plus profil og få adgang til de billige billetter

Spar penge på film i biografen med DSB Plus

Velkommen i biografen med DSB! Vi inviterer til forpremierer på årets store film, og som DSB Plus medlem kan du naturligvis se det hele til en særlig fordelagtig pris. Vi har tidligere solgt billetter til eksempelvis La La Land, Jackie, Lion og BORG, og der kommer hele tiden nye spændende film på programmet.

Hos DSB kan du altid læne dig trygt tilbage, når du er på tur. Uanset om det gælder togturen eller biografturen, sørger vi nemlig for, at du får en oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige. DSB tager dig altid vidt omkring, og her er romantik, action og komedie blot nogle af de mange destinationer, du kan se frem til. Uanset hvilken film du vil se næste gang, får vores priser dig aldrig til at gyse. Vi tilbyder nemlig altid særdeles gode priser på nye film i biografen, og når du logger ind på DSB Plus, får du adgang til flere gode biograftilbud.

Altid store rabatter på biografbilletter

At gå i biografen er ofte noget, der er forbundet med blandt andet popcorn, cola og andre lækre godter, men også en stor portion hygge er til tider at finde på menuen. Gode film bliver nemlig lidt bedre i godt selskab, og der findes vel nok ikke noget bedre end at se en medrivende film med nogle, du holder af. Så inviter dine nærmeste venner, familie eller kollegaer i biografen, og få en filmoplevelse, som I vil elske at tale om igen og igen.

Om du rejser med tog eller vil nyde godt af vores biografture, kommer vi altid rundt i hele landet. Derfor kan du eksempelvis finde biografbilletter med rabat i byer som København, Aarhus og Odense, men vi tilbyder naturligvis også film på tilbud blandt andet i Vordingborg, Fredericia og Silkeborg. Her på siden finder du et overblik over forpremierer, vi tilbyder netop nu – se den i din nærmeste biograf.

Når du er medlem af DSB Plus kan du se frem til mange gode tilbud og rabatter. Foruden de store besparelser for biografbilletter, kan du eksempelvis også spare penge på din næste teatertur. Som kunde i DSB har du adgang til gode teatertilbud hos et udvalg af landets førende teatre. Hvilken forestilling skal du se næste gang?