Rabat på aflåst cykelparkering

Rabat på aflåst cykelparkering

Når du rejser med DSB, kan turen til stationen for mange være foregået på cykel. Uanset om vi kører dig på arbejde eller i skole, om du skal på tøsetur med veninderne eller familiebesøg et andet sted i Danmark, passer vi naturligvis på din cykel, mens du er farten. 

Med et nøglekort til vores parkering kan du være sikker på, at din cykel holder i fuldstændig sikkerhed, mens du er væk. Parkeringen skåner dig derfor for en masse unødige bekymringer om cykeltyveri, og du kan derfor alvor læne dig tilbage og nyde turen i vores bløde DSB-sæder. Når det danske vejr endnu engang ikke viser sig fra sin bedste side, mindsker den aflåste cykelparkering samtidig risikoen for, at din cykel udsættes for rust.

Vi arbejder på en ny løsning for cykelparkering. Derfor er det desværre ikke muligt at købe nyt nøglekort til aflåst cykelparkering.
Har du allerede et nøglekort gældende til 31. oktober 2017, har vi forlænget perioden til 31. december 2018. Hold dig opdateret på dørene ind til den aflåste cykelparkering på stationen.

Se stationer med aflåst cykelparkering