Velkommen til DSB Erhverv

Om DSB Erhverv

Ofte er det godt at have en stemme i røret, som kan hjælpe med at skabe overblik og træffe gode beslutninger. Hos DSB Erhverv er vi et mindre team af dedikerede erhvervskonsulenter, som til hverdag arbejder på at give alle vores erhvervskunder en bedre oplevelse med DSB.

Lad os hjælpe dig og din virksomhed med at få nogle ekstra fordele med DSB. Vi hjælper dig med at effektivisere din transporttid og tilbyder fordelagtige muligheder, som er med til at spare dig og din virksomhed tid og penge. 

”Erhvervskortet er et populært produkt til mange virksomheder og deres medarbejdere. Jeg kan hjælpe med at sikre, at dine medarbejdere sparer penge i skat og opnår en attraktiv rabat på deres transport til og fra arbejde”

Sannie Juul Sørensen

Key Account Manager, DSB Erhverv

 

Ring på 70 13 14 16

 

DSB's Erhvervskonsulenter sidder klar ved telefonen på hverdage kl. 10-15

Vi arbejder på at betjene danske erhvervskunder. Vi tilbyder attraktive produkter og hjælper din virksomhed med at spare penge og give mere tid til medarbejderne.

Peter Ibsen, Chef for DSB Erhverv

”Vores store erhvervskunder og organisationer stiller i dag høje krav til deres leverandører. Det gælder også samarbejdet med DSB. Jeg lægger stor vægt på at komme ud og tale med kunderne. Det er i mødet med kunden, at vi får sammensat den bedste løsning for netop deres transportbehov.”

Thomas Arendal Jensen

Key Account Manager, DSB Erhverv

 

Ring på 70 13 14 16

 

DSB's Erhvervskonsulenter sidder klar ved telefonen på hverdage kl. 10-15