Sæt rejsebudgettet på skinner

Få overblik og besparelser med en erhvervsaftale

Det er nemt for din virksomhed at få en erhvervsaftale hos DSB, og så snart I er oprettet som erhvervskunde, får I adgang til en lang række fordele og selvbetjeningsmuligheder til gavn for både virksomhedens økonomiafdeling og for den enkelte medarbejder.

Strømlinet økonomi og bogholderi

Erhvervsaftalen åbner for rabatter, skattefradragsordninger samt nem og enkel administration af virksomhedens togrejser. Samlet set gør erhvervsaftalen det langt lettere og mere økonomisk at vælge toget og gør det samtidig helt af med besværlige udlæg, udlån af firmakreditkort og forsvundne bilag, når personalet skal købe billet.

Erhvervsaftalen åbner også for den bedst mulige rådgivning hos DSB's Erhvervskonsulenter, som kan guide jer til det bedste mix af billetter, grupperejser, elektroniske klippekort, erhvervskort med skattefradrag eller det populære Rejsekort Erhverv, som sikrer jeres medarbejdere maksimal fleksibilitet i hverdagen.

Ved at gøre toget endnu lettere tilgængeligt for personalet kan erhvervsaftalen også være  med til at minimere besværet og udgifterne med at afregne km-godtgørelse til de medarbejdere, som normalt ville rejse i deres private bil.

Én webportal til det hele

DSB Erhvervs nye webportal sikrer dig det totale overblik over virksomhedens rejseudgifter og den enkelte medarbejders billetkøb. Via et skræddersyet virksomhedslogin køber I billet, bestiller erhvervskort, henter fakturaoversigter etc. Betalingerne samles i én månedlig faktura – også for de tilfælde, hvor medarbejderne selv køber billet via deres personlige DSB mobilapp, men dog ikke for Rejsekort Erhverv, som løbende tankes op alt efter medarbejdernes forbrug.

Tænk på DSB Erhverv som en selvbetjeningsportal, som samler hele virksomhedens togrejser og billetkøbsmuligheder, og som i sidste ende strømliner rejsebudgettet, så I får flest mulige rejser for pengene.

Klik her og få en erhvervsaftale eller ring 24 68 00 50 for at høre mere om dine muligheder.