Salg og service

Kan du vende et humør?

Kender du til kunsten at afdække et behov? Har du held med at vende et humør fra smågnavent til letsmilende? Og kan du samtidig sælge et godt tilbud? Så ved du, hvad vi sætter pris på og anerkender ved vores folk ude i marken, på perronerne og i butikkerne.

Målsætning: Det lille ekstra

Tænk på kunden som din gæst. Det er kernen i vores strategi for service, der dækker hele rejsekæden - fra første besøg på vores hjemmeside til selve rejsen og videre til ankomst og service efter rejsen. Målet er at skabe positive oplevelser og effektiv problemløsning til glæde for kunden og din hverdag.

Service: Bliv certificeret

Hos os får du papir på dine servicekompetencer. Du bliver certificeret ved at tage tre moduler. Vi arbejder både med praktisk træning ledet af dine nærmeste ledere og med træning via computer. Modulerne har fokus på indlevelse og selvstændighed – ikke på manualer og regler.

Billetsalg: Ned med skranken

Kan du heller ikke lide at tale ind i en glasrude? På sigt skal skranker og glasruder pilles ned. Vi arbejder på at gøre salgsstederne mere åbne, fleksible og levende, og de daglige arbejdsrutiner og -bevægelser mere varierede. Målet er at styrke både teamwork og serviceniveau – til fælles glæde.

Event: Hello Roskilde

Musik i ørerne. Siden 2007 har vi haft en billetpavillon på Roskilde Festival blandt boder med smykker og mad. Som salgsassistent melder du dig frivilligt til tjansen og får ud over løn en sjov og anderledes dag med kolleger og kunder fra hele verden.


Uopfordrede ansøgninger

Kontakt

DSB Rekruttering
Mail: job@dsb.dk