Tag toget til Berlin og oplev en pulserende kulturby fra 349 kr.

Fordele:

 • Rejs fra centrum til centrum fra 349 kr.

 • Oplev smukke landskaber på din rejse

 • Nyd masser af benplads

 • Børn kan ofte rejse med for 0 kr.* 

Begrænsninger:

 • Ved bestilling online kan du tidligst bestille dine billetter to måneder før rejsen. For tidligere bestilling op til 92 dage inden rejsen, eller ved bestilling for mere end 4 personer, ring 70 13 14 18. 

Ankom lige i centrum og træd ud i en verden af oplevelser

Læn dig tilbage, oplev de skiftende landskaber, stræk benene og bestil mad om bord. Når du tager toget på storbyferie ankommer du frisk og veludhvilet og klar til sightseeing.

Vælg billet- og vogntype efter behov 

Prisen på din billet afhænger af flere ting, bl.a. af vogntype samt hvilke dage, du rejser. Du kan være heldig at få en billig Orange Europa-billet, hvis du bestiller i god tid. Vælg mellem standard og 1. klasse eller tag nattoget og vælg mellem liggevogn eller sovevogn. Bemærk, at børn under 16 år kan rejse med for 0 kr. på en voksens standardbillet.

Se rejsebetingelser for børn* og voksne  

Du kan bestille din billet til Berlin online døgnet rundt eller hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8:00-18:00, samt lørdag og søndag fra 9:00-15:00. Du kan også købe i DSB Billetsalg Udland på stationerne. 

Ønsker du en pakkerejse med tog og hotel til Berlin, så ring 70 13 14 18 og hør nærmere.

Pakkerejse med Tog og Hotel til Berlin

Bestil tog og hotel samtidig, og rejs og bo billigt. Bestil overnatning på centralt beliggende hoteller, fx Hotel Sylter Hof eller Hotel Park Inn i Berlin.

Pakkerejser sælges til udvalgte hoteller i Berlin. Togbilletten sælges til 1. og 2. klasse fra en DSB eller Arriva station med tilslutning til EC/ICE tog mellem København og Berlin eller med tilslutning til EC/ICE tog mellem Århus og Berlin. Pladsbillet(ter) skal købes samtidig, hvor det er muligt på billettens rejserute.

Ring 70 13 14 18 og bestil din rejse med tog og hotel til Berlin


Læs mere om Hotel Park Inn

Læs mere om Hotel Sylter Hof

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet købt i DSB Netbutik kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes. Europa Flex og Europa 1. Flex kan i nogle tilfælde refunderes, men så skal billetten købes hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne. Billetter med rabat og Orange Europa billetter kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes, uanset om de er købt i DSB Netbutik eller i Billetsalg.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe baggage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede baggageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en børnebillet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. 

 • Du kan købe InterRail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

   

Mere om Berlin

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se hvor de ligger nedenfor.

Du kan også afhente allerede bestilte billetter på bookingnr. i udvalgte DSB 7-Eleven. Se liste nedenfor

DSB Billetsalg:

Kastrup
København
Roskilde – lukker 30. september 2014

Esbjerg – lukker 31. august 2014
Fredericia – lukker 30. september 2014
Odense
Vejle – lukker 31. august 2014
Aarhus

DSB 7-Eleven, hvor billetter kan afhentes:
Aalborg
Herning
Hjørring
Holstebro
Horsens
Høje Taastrup
Kolding
Lyngby
Nykøbing F
Næstved
Randers
Skanderborg
Slagelse
Vejle
Vordingborg
Tinglev regional agen

Se åbningstider og adresser for billetsalg

InterCity og InterCity Bornholm

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.
InterCity, der kører mellem København H og Ystad i Sverige med tilslutning til færgen til og fra Rønne på Bornholm, kaldes InterCity Bornholm. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.