Berlin

Tag toget til Berlin og oplev en pulserende kulturby fra 349 kr.

Fordele:

 • Rejs fra centrum til centrum fra 349 kr.

 • Børn kan rejse med for 0 kr.* 

Begrænsninger:

 • Ved bestilling online kan du tidligst bestille dine billetter to måneder før rejsen. For tidligere bestilling op til 91 dage inden rejsen, eller ved bestilling for mere end 4 personer, ring 70 13 14 18. 

Priser

Prisen på din billet afhænger af flere ting, bl.a. hvilke dage du rejser, og hvilket tidspunkt på dagen. Du kan være heldig at få en billig Orange Europa billet, hvis du bestiller i god tid. Vælg mellem standard og 1. klasse
Se priser til Berlin

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 16 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 
Se rejsebetingelser for børn* og voksne  

Køb og bestil

Du kan købe din billet til Berlin online døgnet rundt eller hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 9-15. Du kan også købe i DSB Billetsalg Udland på stationerne. 

Rejsetid og -frekvens

København-Berlin

 • 1 direkte daglig forbindelse
 • 6 timer 44 minutter
 • Op til 8 daglige forbindelser med skift i Hamburg

 Aarhus-Berlin

 • 1 direkte daglige forbindelse
 • 6 timer 31 minutter
 • Op til 7 forbindelse med 1-3 skift

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet købt i DSB Netbutik kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes. Europa Flex og Europa 1. Flex kan i nogle tilfælde refunderes, men så skal billetten købes hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne. Billetter med rabat og Orange Europa billetter kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes, uanset om de er købt i DSB Netbutik eller i Billetsalg.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en børnebillet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. 

 • Du kan købe InterRail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

   

Mere om Berlin

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se hvor de ligger nedenfor.

Du kan også afhente allerede bestilte billetter på bookingnr. i udvalgte DSB 7-Eleven. Se liste nedenfor

DSB Billetsalg:

Kastrup
København
Odense
Aarhus

DSB 7-Eleven, hvor billetter kan afhentes:
Aalborg
Esbjerg
Fredericia
Herning
Hjørring
Holstebro
Horsens
Høje Taastrup
Kolding
Lyngby
Nykøbing F
Næstved
Randers
Roskilde
Skanderborg
Slagelse
Vejle
Vordingborg
Tinglev regional agent


Se åbningstider og adresser for billetsalg

InterCity og InterCity Bornholm

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.
InterCity, der kører mellem København H og Ystad i Sverige med tilslutning til færgen til og fra Rønne på Bornholm, kaldes InterCity Bornholm. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.