Tog lige til oplevelsen - fx juleweekend i Berlin
Standard fra 349 kr. Børn* 0 kr.

Køb din julerejse til Berlin

Med toget kommer du direkte til oplevelsen, og med Orange Europa kommer du lige nu billigt af sted, hvis du kan rejse i perioden 23. november til 22. december 2015.

Rejs torsdag og lørdag eller midt på ugen, så er der størst chance for at få en billig Orange Europa billet til julemarked i Berlin fra 349 kr.

Køb online

Stemningsfulde julemarkeder i Berlin

Med sine mange julemarkeder byder Berlin på ægte tysk julestemning. De store julemarkeder finder du på Gendarmenmarkt med fint kunsthåndværk og show samt på Alexandraplatz, Rothe Rathaus og Opernpalais, hvor det nostalgiske vinder frem.

Lidt mere ukendte, men spændende julemarkeder findes i Spandau. Julemarkederne i Berlin begynder omkring den 23. november og har åbent hver dag fra midt på dagen til aften.

Læs mere om julemarkederne i Berlin

Køb og bestil

Du kan købe din billet online døgnet rundt eller hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 9-15. Du kan også købe din billet i DSB Billetsalg Udland på stationerne. 

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 16 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 

Husk, at børn der optager eget sæde skal betale for en pladsbillet.

Børn, der rejser alene eller sammen med andre voksne, betaler ca. halv pris af en voksen. Billetten kan købes hos Kundecenter Udland 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg på stationerne

Se rejsebetingelser for børn* og voksne  

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet købt i DSB Netbutik kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes. Europa Flex og Europa 1. Flex kan i nogle tilfælde refunderes, men så skal billetten købes hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne. Billetter med rabat og Orange Europa billetter kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes, uanset om de er købt i DSB Netbutik eller i Billetsalg.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

 • Der er 91 dages forsalg på billetter til udlandet. Online salg til Hamburg, Berlin og Lübeck har 2 måneders forsalg.
  Ønsker du at købe optil 91 dage før din rejse, eller skal I rejse mere end 4 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller billetsalg på København H, Kastrup, Odense eller Aarhus.
  Indeholder din rejser et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, er det muligt at reservere 121 dage før rejsen til disse tog. Kontakt 70 13 14 18.
  Salg via link til Deutsche Bahn på dsb.dk har 91 dages forsalg, også til nattog.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en børnebillet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som reglen også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H. Yderligere har du med en billet til 1. klasse adgang til DB Lounge på de større tyske stationer, som fx Hamburg, Berlin, Bremen, Køln, Frankfurt og München.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

   

 • Fra 14. juni til 30. august 2015 er der pladsreservationskrav på EuroCity og InterCityExpess togene mellem Danmark og Tyskland. Det betyder, at du altid skal købe en pladsbillet til toget i perioden. Køber du online, sælges alle billetter altid med en pladsbillet, og Orange Europa billetter sælges altid med tilhørende plads. Rejser du med børn, skal du både have pladsbillet til dig selv og dit barn.

Mere om Berlin

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se hvor de ligger nedenfor.

Du kan også afhente allerede bestilte billetter på bookingnr. i udvalgte DSB 7-Eleven. Se liste nedenfor

DSB Billetsalg:

Kastrup
København
Odense
Aarhus

DSB 7-Eleven, hvor billetter kan afhentes:
Aalborg
Esbjerg
Fredericia
Hellerup
Hillerød
Hjørring
Holstebro
Horsens
Høje Taastrup
Kolding
Lyngby
Nykøbing F
Næstved
Randers
Roskilde
Skanderborg
Slagelse
Valby
Vejle
Vordingborg
Tinglev regional agent
Østerport


Se åbningstider og adresser for billetsalg

InterCity og InterCity Bornholm

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.
InterCity, der kører mellem København H og Ystad i Sverige med tilslutning til færgen til og fra Rønne på Bornholm, kaldes InterCity Bornholm. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.