Tjekkiet

Tag toget til Prag fra 896 kr.

Fordele:

 • Rejs fra centrum til centrum

 • Oplev smukke landskaber på din rejse

 • Børn kan rejse med for 0 kr.* 

Begrænsninger:

 • Du kan tidligst bestille din billet til dagtoget 92 dage inden rejsen

Prag fra 896 kr.

Tag toget direkte til Den Gyldne Stad, Prag. Her kan du slentre langs med floden Moldau, krydse Karlsbroen og nyde udsigten fra én af byens ni bakker. Det hyggelige centrum med smalle brostensbelagte gader byder på et væld af akitektoniske stilarter, og kulturelle tilbud er der også rigeligt af  – uanset om du er til musik, billedkunst eller teater. 

Se priser til Prag

Køb og bestil

Du kan købe din billet hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 9-15. Du kan også købe din billet i DSB Billetsalg Udland på stationerne eller online hos Deutsche Bahn.

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejse. Derfor anbefaler vi, at du tjekker din rejseplan igen inden afrejsen.

Se opdateringer i rejsetider i rejseplanen for Hamburg, Lübeck og Berlin eller tjek din rejseplan hos Deutsche Bahn ved afrejse til andre destinationer.

Andre destinationer i Tjekkiet

Hvis du gerne vil rejse til en anden by, så ring direkte til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18. DSB sælger togrejser til de fleste byer i Tjekkiet.

Planlæg din rejse online hos Deutsche Bahn.

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 16 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 

Husk, at børn der optager eget sæde skal betale for en pladsbillet.

Børn, der rejser alene eller sammen med andre voksne, betaler ca. halv pris af en voksen. Billetten kan købes hos Kundecenter Udland 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg på stationerne

Se rejsebetingelser for børn* og voksne  

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet købt i DSB Netbutik kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes. Europa Flex og Europa 1. Flex kan i nogle tilfælde refunderes, men så skal billetten købes hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne. Billetter med rabat og Orange Europa billetter kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes, uanset om de er købt i DSB Netbutik eller i Billetsalg.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en børnebillet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

   

 • Fra 12. juni til 4. september 2016 er der pladsreservationskrav på InterCity, EuroCity og InterCityExpess togene mellem Danmark og Hamburg. Det betyder, at du altid skal købe en pladsbillet til toget i perioden. Køber du online, sælges alle billetter altid med en pladsbillet, og Orange Europa billetter sælges altid med tilhørende plads. Rejser du med børn, skal du både have pladsbillet til dig selv og dit barn.

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se hvor de ligger nedenfor.

Du kan også afhente allerede bestilte billetter på bookingnr. i udvalgte DSB 7-Eleven. Se liste nedenfor

DSB Billetsalg:

Kastrup
København
Odense
Aarhus

DSB 7-Eleven, hvor billetter kan afhentes:
Aalborg
Esbjerg
Fredericia
Hellerup
Hillerød
Hjørring
Holstebro
Horsens
Høje Taastrup
Kolding
Lyngby
Nykøbing F
Næstved
Randers
Roskilde
Skanderborg
Slagelse
Valby
Vejle
Vordingborg
Tinglev regional agent
Østerport


Se åbningstider og adresser for billetsalg

InterCity og InterCity Bornholm

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.
InterCity, der kører mellem København H og Ystad i Sverige med tilslutning til færgen til og fra Rønne på Bornholm, kaldes InterCity Bornholm. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.