Prag

Tag toget til Prag fra 896 kr.

Fordele:

 • Rejs fra centrum til centrum fra 896 kr.

 • Nyd masser af benplads

 • Børn kan rejse med for 0 kr.* 

Begrænsninger:

 • Du kan tidligst bestille din billet til dagtoget 92 dagen inden rejsen. Ring 70 13 14 18. Planlæg din rejse online hos Deutsche Bahn.

Turen til Prag

Fra København afgår 2 daglige forbindelser til Prag. En afgang med 1 skift i Berlin og en afgang med 2 skift i Hamburg og Berlin. Rejsetiden fra København er 11:45 timer.
Fra Aarhus afgår dagligt 1 forbindelse med 1 skift i Berlin. Rejsetiden er 11:31 timer. Der afgår yderligere 2 forbindelser med 4 skift undervejs og en rejsetid på 12 timer og 27 minutter.
Søg og find din rejse hos Deutsche Bahn

Børn med på rejsen

Bemærk, at du som voksen ofte har mulighed for at tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 16 år med på en børnebillet. Spørg ved bestilling. 
Se rejsebetingelser for børn* og voksne 

Køb og bestil din rejse

Du kan bestille din billet til Prag hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8-18, samt lørdag og søndag kl. 9-15. Eller du kan købe den direkte i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet købt i DSB Netbutik kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes. Europa Flex og Europa 1. Flex kan i nogle tilfælde refunderes, men så skal billetten købes hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne. Billetter med rabat og Orange Europa billetter kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes, uanset om de er købt i DSB Netbutik eller i Billetsalg.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en børnebillet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

   

 • Fra 14. juni til 30. august 2015 er der pladsreservationskrav på EuroCity og InterCityExpess togene mellem Danmark og Tyskland. Det betyder, at du altid skal købe en pladsbillet til toget i perioden. Køber du online, sælges alle billetter altid med en pladsbillet, og Orange Europa billetter sælges altid med tilhørende plads. Rejser du med børn, skal du både have pladsbillet til dig selv og dit barn.

Mere om Prag

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se hvor de ligger nedenfor.

Du kan også afhente allerede bestilte billetter på bookingnr. i udvalgte DSB 7-Eleven. Se liste nedenfor

DSB Billetsalg:

Kastrup
København
Odense
Aarhus

DSB 7-Eleven, hvor billetter kan afhentes:
Aalborg
Esbjerg
Fredericia
Herning
Hjørring
Holstebro
Horsens
Høje Taastrup
Kolding
Lyngby
Nykøbing F
Næstved
Randers
Roskilde
Skanderborg
Slagelse
Vejle
Vordingborg
Tinglev regional agent


Se åbningstider og adresser for billetsalg

InterCity og InterCity Bornholm

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.
InterCity, der kører mellem København H og Ystad i Sverige med tilslutning til færgen til og fra Rønne på Bornholm, kaldes InterCity Bornholm. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.