Schweiz
Tag toget til Schweiz - find billetter til Basel, Geneve, Bern eller Zürich

Tag toget til fx Basel, Geneve, Bern eller Zürich

Fordele:

 • Rejs fra centrum til centrum  

 • Oplev smukke landskaber og god komfort på din rejse

 • Nyd masser af benplads

 • Rejs med nattog og spar en overnatning ud og hjem

Begrænsninger:

 • Du kan tidligst bestille din billet til dagtoget 92 dage inden rejsen

 • Du kan tidligst bestille din billet til nattoget 122 dage inden rejsen

Basel

Tag toget direkte til kunstens mekka i Schweiz - Basel. Med hele 40 museer at byde på, er der virkelig noget at komme efter. Når du er mæt af indtryk, finder du let en hyggelig restaurant, hvor du kan hvile fødderne og tanke op, inden du bevæger dig ud på en slentretur langs med Rhinen - eller går i Basel Zoo, som hører til blandt verdens bedste.

Find din rejse til Basel

Tag toget til Geneve

Geneve er den mindste storby i verden. Besøg det europæiske hovedsæde for De Forenede Nationer, oplev den mindste af verdens metropoler og internationale mødesteder. Gå på opdagelse i de elegante butikker, livlige gade og gyder i den gamle del af byen og kør en tur i panoramatog til Montreux. Geneve er en lille storby omgivet af uberørt natur og betagende landskab.

Find din billet til Geneve

Bern

Tag toget direkte til den Schweiziske forbundshovedstad, Bern, hvor storbyens puls blander sig med den velbevarede bykerne fra middelalderen – som er med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Her er kilometerlange butiksarkader og små markeder med kunst og håndværk fra hele landet. Besøg også den smukke rosenhave, der er som skabt til tænksomme stunder. 

Find din billet til Bern

Zürich

Tag toget direkte til den største by i Schweiz. Her bliver du mødt af smuk arkitektur og en overflod af butikker – mange af dem med de lækreste luksusvarer. Hop på en tilfældig sporvogn, og oplev byens hyggelige centrum uden at få ømme fødder. Husk at stå af ved et af de fine konditorier, hvor de serverer varm chokolade og kage i verdensklasse. 

Find din billet til Zürich

Find og bestil din billet til udlandet

Du kan finde og købe din billet til udlandet online

Find og køb billet

Eller hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 9-15. Du kan også købe din billet i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se, hvor de ligger nedenfor.

DSB Billetsalg:

Københavns Lufthavn, Kastrup
København H
Odense
Aarhus H

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejseplan. Derfor anbefaler vi, at du tjekker rejsetider, før du tager af sted.

 1. Indtast fra- og til destinationerne og afgangsdato og -tid
 2. Klik 'Find rejse og pris'
 3. Vælg den afgang du har købt billet til
 4. Klik på 'Rejseplan detaljer'
 5. Vælg 'Vis rejseplanen'

Find din rejseplan

Rejs på førsteklasses sovevogn

Forkæl dig selv og rejs i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet. Rejs 2 sammen eller bestil en single kupé. Sov med dyne og dejlig hovedpude og nyd din morgenmad i kupeen. Så er du frisk og klar til sightseeing ved ankomst. Ring 70 13 14 18 og hør nærmere.

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 

Husk, at børn der optager eget sæde skal betale for en pladsbillet.

Børn, der rejser alene eller sammen med andre voksne, betaler ca. halv pris af en voksen. Billetten kan købes hos DSB Kundecenter Udland 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg på stationerne

Se rejsebetingelser for børn* og voksne  

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se, hvor de ligger nedenfor.

DSB Billetsalg:

Københavns Lufthavn, Kastrup
København H
Odense
Aarhus H

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity og InterCityExpress togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på København H, Kastrup, Odense eller Aarhus H.

 • Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  *Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

   

 • Fra den 12. juni til den 4 september 2016 er der pladsreservationskrav på InterCity, EuroCity og InterCityExpress togene mellem Danmark og Tyskland. Pladsen på disse tog er gratis i denne periode, såfremt den udstedes samtidig med billetten.

  Vi anbefaler, at du altid bestiller en pladsreservation til din rejse, så du er sikker på altid at have en siddeplads.