Interrail

Oplev Europa uden grænser

interrail

Til dig, der:

 • Vil rejse rundt i ét eller flere lande i Europa med tog  

Fordele:

 • Rejs rundt i over 30 lande i Europa 

 • Vælg mellem One Country Pass eller Global Pass

 • Lad tilfældigheden råde – eller følg en rejseplan

Begrænsninger:

 • Interrail købt i Danmark gælder ikke på danske strækninger, men du kan købe tilslutningsbilletter med rabat til og fra grænsen, hvis du har et Interrail Global Pass

 • Du kan ikke købe One Country Pass til Montenegro eller til Bosnien og Hercegovina

 • Du kan tidligst bestille dit InterRail kort 92 dage inden rejsen. Ring 70 13 14 18

Du kan rejse i 31 lande med et Interrail Global Pass

Det gælder Belgien, Bosnien og Hercegovina, Bulgarien, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland/Nordirland, Italien, Kroatien, Luxembourg, Makedonien, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Du kan også benytte færgeselskaberne Superfast Ferries og Minoan Lines, der sejler på visse strækninger mellem Italien og Grækenland. Du skal dog regne med at betale et tillæg i højsæsonen.


Rejs udvalgte eller alle dage i en periode med Global Pass

Global Pass giver dig enten mulighed for at rejse alle dage i en periode, eller - hvis du ikke har behov for at rejse i hele perioden - et bestemt antal rejsedage i perioden.

Global Pass findes i varianterne: 

Periode Rejsedage
10 dage 5 dage
22 dage 10 dage
15 dage 15 dage
22 dage 22 dage
1 måned 1 måned

 

Interrail One Country Pass gælder kun i ét land

Du vælger selv, hvilket land du vil rejse i ud af de 31 lande som Global Pass gælder til. Vælg mellem 3, 4, 6 eller 8 rejsedage indenfor en periode på 1 måned.

Planlæg din rejse

Du får de bedste oplevelser, når noget uventet opstår, og tingene ikke går som planlagt. Alligevel er det altid en god idé at lave en rejseplan hjemmefra. Du hente en internationale køreplan med de vigtigste forbindelser sydpå fra og til Danmark. Skal du rejse til andre steder, så kan du tage køreplanen med på din Smartphone

Se rejsebetingelser for Interrail 

Du kan købe Interrail Global- og One Country Pass  hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8:00-18:00, samt lørdag og søndag fra 9:00-15:00. Du kan også købe via DSB Billetsalg Udland på de større stationer.  

HUSK at have dit rejsepas klar, når du skal købe Interrail. Det gælder som dokumentation både ved køb og på rejsen, da Interrail-passet er et personligt dokument.

Ét eller flere lande?

Vælg mellem Interrail Global Pass og One Country Pass. Med Global Pass kan du rejse frit over det meste af Europa. Med One Country Pass kan du rejse rundt i ét land. Interrail kan fås til alle aldersgrupper, og du bestemmer selv, hvor længe du vil være afsted.

Spørgsmål og svar

 • Nej, et Interrail-pass der er udstedt i Danmark, er ikke gyldigt til rejse i Danmark, men du får rabat på togbilletten på den danske strækning til grænsen, hvis du har et Interrail Global Pass.

 • Du kan købe Interrail-pas til 1. klasse (senior, voksen og barn) eller 2. klasse (senior, voksen, ung, barn) på de nationale baner i udlandet. Vil du rejse med privatbaner, højhastighedstog eller på 1. klasse, hvis du har InterRail til 2. klasse, skal du betale ekstra.

 • Interrail-passet gælder til nogle færgeforbindelser mellem Grækenland og Italien. Andre færgeforbindelser eller private jernbaner tilbyder en rabat, hvis du har et Interrail-pas. Det kan du læse mere om på Interrails internationale side.

 • Interrail-passet er personligt. Derfor skal du rejse med et billed-ID. Det kan fx være dit pas eller kørekort. Husk at tjekke, om nogle af de lande, du vil rejse til, kræver at se dit pas. 

Mere om Interrail

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se hvor de ligger nedenfor.

Du kan også afhente allerede bestilte billetter på bookingnr. i udvalgte DSB 7-Eleven. Se liste nedenfor

DSB Billetsalg:

Kastrup
København
Odense
Aarhus

DSB 7-Eleven, hvor billetter kan afhentes:
Aalborg
Esbjerg
Fredericia
Herning
Hjørring
Holstebro
Horsens
Høje Taastrup
Kolding
Lyngby
Nykøbing F
Næstved
Randers
Roskilde
Skanderborg
Slagelse
Vejle
Vordingborg
Tinglev regional agent


Se åbningstider og adresser for billetsalg