Amsterdam

Tag toget til Amsterdam fra 373 kr.

Fordele:

 • Rejs fra centrum til centrum med nattog fra 373 kr.

 • Oplev smukke landskaber på din rejse

 • Nyd masser af benplads

 • Rejs med nattog og spar en overnatning ud og hjem

Begrænsninger:

 • Du kan tidligst bestille din billet til nattog 122 dage inden rejsen. For dagtog 92 dage inden rejsen. Ring 70 13 14 18. Online bestilling til direkte nattog til denne destination foregår hos Deutsche Bahn. 

Ankom lige i centrum og træd ud i en verden af oplevelser

Læn dig tilbage, oplev de skiftende landskaber og stræk benene. Når du tager toget på storbyferie ankommer du frisk og veludhvilet og klar til sightseeing.

Vælg billet- og vogntype efter behov 

Prisen på din billet afhænger af flere ting, bl.a. af vogntype samt hvilke dage, du rejser. Du kan være heldig at få en billig Orange Europa billet, hvis du bestiller i god tid. Vælg mellem standard og 1. klasse eller nattog. I nattog kan du vælge mellem siddevogn, liggevogn, sovevogn eller rejse på 1. klasse i deluxe sovevogn. Tag med nattog direkte fra Danmark om aftenen og vær i Amsterdam næste formiddag. Toget stopper undervejs i Danmark på København, Roskilde, Odense, Kolding og Padborg station. Rejse tager ca. 15 ½ time. Du kan også rejse med dagtog med skift i Hamborg og Osnabrück. Så tager rejsen ca. 11 ½ time.

Nattoget kører sidste gang 2. november 2014. Alternativt kan du rejse med dagtog til Hamborg og derfra tage dag- eller nattog videre.

Bemærk, at du som voksen ofte har mulighed for at tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 16 år med på en børnebillet. Gælder dog ikke for de fleste billetter på nattog. Spørg ved bestilling. 

Se rejsebetingelser for børn* og voksne

Du kan bestille din billet til Amsterdam hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8:00-18:00, samt lørdag og søndag fra 9:00-15:00. Eller du kan købe den direkte i DSB Billetsalg Udland på stationerne samt online hos Deutsche Bahn.

Rejs på førsteklasses sovevogn

Forkæl dig selv og rejs i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet. Rejs 2 sammen eller bestil en single kupé. Sov med dyne og dejlig hovedpude og nyd din morgenmad i kupeen. Så er du frisk og klar til sightseeing ved ankomst. Ring 70 13 14 18 og hør nærmere.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet købt i DSB Netbutik kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes. Europa Flex og Europa 1. Flex kan i nogle tilfælde refunderes, men så skal billetten købes hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne. Billetter med rabat og Orange Europa billetter kan ikke ændres, ombyttes eller refunderes, uanset om de er købt i DSB Netbutik eller i Billetsalg.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en børnebillet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Billetsalg Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. 

 • Du kan købe InterRail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Billetsalg Udland på stationerne.

   

Mere om Amsterdam

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se hvor de ligger nedenfor.

Du kan også afhente allerede bestilte billetter på bookingnr. i udvalgte DSB 7-Eleven. Se liste nedenfor

DSB Billetsalg:

Kastrup
København
Odense
Aarhus

DSB 7-Eleven, hvor billetter kan afhentes:
Aalborg
Esbjerg
Fredericia
Herning
Hjørring
Holstebro
Horsens
Høje Taastrup
Kolding
Lyngby
Nykøbing F
Næstved
Randers
Roskilde
Skanderborg
Slagelse
Vejle
Vordingborg
Tinglev regional agent


Se åbningstider og adresser for billetsalg

InterCity og InterCity Bornholm

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.
InterCity, der kører mellem København H og Ystad i Sverige med tilslutning til færgen til og fra Rønne på Bornholm, kaldes InterCity Bornholm. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.