DSB Pendler Rejsetidsgaranti

Få kompensation helt automatisk, hvis der er forsinkelser på din pendlerstrækning

Pendlerrejsetidsgaranti

Fordele:

  • Få penge på din konto helt automatisk, hvis vi ikke lever op til vores mål for rettidigheden på din strækning

Begrænsninger:

  • Du kan kun tilmelde dig som pendler på én af de målestrækninger, vi har defineret

  • Hvis der er lavet en særkøreplan, er det tiderne i særkøreplanen, som vi beregner kompensationen ud fra

  • Hvis der er indsat togbusser på din måletrækning, vil de ikke indgå i beregningen, da vi ikke kan måle rettidigheden i busserne, som vi kan for toget

  • Har du et Erhvervskort kan du desværre kun tilmelde dig via ansøgningsskemaet, som du finder i vores brochure

  • Du kan ikke tilmelde dig, hvis du udelukkende rejser i Hovedstadsområdets zone 1 og 2

  • Du kan ikke tilmelde dig, hvis du udelukkende rejser med Arriva

For at få Pendler Rejsetidsgaranti, skal du tilmelde dig. Når du tilmelder dig, skal du vælge en målestrækning. Du kan kun vælge én strækning, selv om du rejser på to eller flere. Så vælg den strækning, der passer bedst til den rejse, dit kort gælder til. Ved tilmeldingen skal du opgive rejse- og kortinformationer.

Når vi har modtaget din tilmelding, får du et Pendler ID, som du skal gemme. Det er dit bevis for, at du er tilmeldt DSB Pendler Rejsetidsgaranti.

Dit Pendler ID giver dig adgang til selv at ændre dine oplysninger, fx skift af stamkortnummer, målestrækning eller andre personlige data.

Spørgsmål og svar

Mere om DSB Pendler Rejsetidsgaranti

Stamkort og værdiindlæg

LUK

Et stamkort indeholder dit navn, adresse og købte zoner samt et vellignende foto af dig selv på 25-35 x 35 mm. Ansigtet skal fylde 2/3 af billedet, og dit ansigt skal være tydeligt og genkendeligt. Religiøs hovedbeklædning er tilladt. 
Du får stamkort når du køber et fysisk Periodekort / Pendlerkort / Pensionistkort til Hovedstaden.

Ved fornyelse af Periodekort / Pendlerkort / Pensionistkort i DSB Billetautomat skal dit stamkort være fra efter 2007, og lavet hos DSB (i et DSB Billetsalg, en 7-Eleven eller Kort & Godt på en DSB-station eller via www.dsb.dk).

Kort der er lavet hos fx Movia eller andre trafikselskaber, i kiosker med billetsalg eller andre steder, kan desværre ikke bruges. Har du et sådan kort, kan du få lavet et nyt stamkort gratis i et DSB Billetsalg på stationerne inkl. 7-Eleven på stationerne.

Værdiindlæg er dit udskiftelige indlæg i dit Periodekort / Pendlerkort / Pensionistkort med antal af zoner og gyldighedsperiode.